Ana içeriğe atla

Lüks Yat Kaydırağı

Konuklar zamanını, üst güverteden heyecan verici, adrenalin, kontrollü bir serbest düşüşle geçirecekler. Böyle bir deneyim yok! Türkiyenin en prestijli tatil beldelerinin bazılarına aqua park tedarikçiliği oluşturan Sönmez İnflatables®, dünyanın en prestijli yatları için hususi Lüks Yat Kaydırağı üretmeye en üstün kalitede bir hızlı devam ediyor. Her bir tanesi ayrı ayrı tasarlanmış ve en zorlu yat sahiplerinin ihtiyaçlarına göre özel şekilde şekillendirilmiştir.
Patent başvurusu yapılan yat kızağı tasarımımız, kızağın altında ek destek ayaklarını isteğe bağlı bir duruma getirir, bu da daha çabuk ve daha kolay montaj ve daha kararlı bir kayma ayağı sağlar.
Özel şekilde tasarlanmış D-Ring konumları, kaldırma kolları ve güçlendirilmiş vinç kayışları, kızakların kaldırılmasını ve sökülmesini kolay ve emniyetli kılar.


Sıcak hava kaynaklı çift T-şerit dikişleri en yüksek kalitede dikiş teknolojisi sunar.Tüm kızaklarda entegre su dağıtım sistemi bulunmaktadır. Kaydırak tasarımlarımız içinde Askı, Kavisli, Kendini Kaldırma, Yay, Kıç ve Yükseltici slaytlar bulunmaktadır.
Yatınız size yeteri kadar eğlenceli gelmiyor mu? Yatınızın sunduğu tüm lüks ve hareketlilik imkanı ile, bazan o zamanlar atış başına kolej eğitiminizden daha değerli olan viski yudumlarken,

 

Yat uşaklarınıza verdiğiniz bütün siparişler ve ebedi miktarda yemek dolu eli açık yat partileri için sebep teknenizin ayakta kaldığı suya girmek için hızlı ve emniyetli bir yol sunan bir kaydırakla yat hayatınızı renklendirmiyorsunuz. Günümüzün yeni ve heyecan veren yollarını keşfetmek uzun sürüyor. Bazıları için bir yatta seyahat etmek yeterli değildir. Oyuncak endüstrisi son 20 yılda patladı ve eğlenmenin garip ve tuhaf yolları yalnız çocuklar için değil büyükler için de giderek daha popüler bir hale geldi.

 

Detaylı bilgi için: https://yatkaydiragi.gen.tv.tr/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diblong Macun İçeriğinde Neler Bulunur?

Günümüz erkeklerinin en geniş problemlerinden birisi hiç şüphesiz iktidarsızlık sorunudur. Bu problemi çözmek adına doktora gitmek ve ya internetten ne olduğu belirsiz haplar değerlendirmek mecburiyetinde değilsiniz! Yalnızca besin takviyesi şekilde bilinen Diblong macun yardımı ile iktidarsızlık problemine köklü çözüm bulabilirsiniz. Diblong macun; tekli, ikili, dörtlü ve sekizli olarak satılmaktadır. Her bir eserin 40 gram şekilde satıldığını  Diblong macun        anlatım etmek gerekir. Bunun yanı sıra, 240 gram şekilde satılan daha devasa bir versiyonu bulunmaktadır. %100 performans ve cinsel zevk vaat eden bu ürün; ilaç niyetine kullanılmadığı takdirde üretken olacaktır. Gelin daima beraber Diblong macun içeriğinde bulunanlara bir göz atalım! Diblong Macun İçerisinde Bulunan Doğal Bileşenler Diblong macun içerisinde her şeyden evvela epimedyum bitkisi bulunmaktadır. Bu bitkinin afrodizyak etkisinin olduğunu söylemeliyiz.  Erkeklerin yaşamış olduğu i

icra avukatı nedir

İcra davaları üzerine çalışan bir avukat, coğunlukla senet, çek, gibi takip yollarına müracaat yapıyor olsa da icra hukuku bu kadar sığ bir alan değildir. Çünkü kişilerin ağır ceza davaları sonucunda, meslek davaları sonucunda ve öteki her davanın sonunda hükmedilen avukatlık ücretini Öğrenim etmek için müracaat yapmak durumunda kaldığı yasa yoludur. İş davasında şahıs lehine çıkan kıdem tazminatı, ihbar tazminatını mahkeme kararını icra kanalıyla  icra avukatı  Öğrenim yoluna başvurarak ilgi edecektir. Yine aile mahkemesince verilen tedbir nafakası ve ya yoksulluk nafakasını da talep etmek için icra takibi başlatmak gerekecektir. Bunun yanında tazminat davası sonucunda kazanılmış olan bu kararın Öğrenim edilmemesi mecburiyetinde da gene icra takip yoluna başvurusu yapılacaktır.    

Dev Şişme Kaydırak

Soğuk kış saatleri ve ilkbahar duşları, şişme su kaydırakları , ev ödevleri ve ayrıca monotonluk ile sıkışık gençleri geride bırakır . Yaz mevsimi, dışarıda heyecan verici, yüzme havuzları, beyzbol parkları eğlence parkları ve ayrıca su kaydırağı parkları anlamına gelir. Sadece daha eğlenceli ne olabilir?   Yaz aylarında, şişirilebilir bir su kaydırağı, herhangi bir arka bahçedeki basağa interaktif oyun ekler. Şişme su kaydırakları ve kombinasyonları yaz sıcağını yenmek ve küçük su böceklerinizi eğlendirmek için mükemmel bir yol olabilir.Ancak Şişme su kaydırakları, çocukları sadece eğlendirmek ve aktif tutmakla kalmaz.   http://tr.inflatablewater.games/ Bu e-posta virüslere karşı Avast antivirüs yazılımı tarafından kontrol edilmiştir. www.avast.com